Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Γιορτή αγρόκτημα Αρβανίτη 22/6

Πρόσκληση
 
Στο αγρόκτημα του παραγωγού μας
Θοδωρή Αρβανίτη στα Κούρκα
την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, 11πμ.
Θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για το καλάθι ΚΟΣΑΠ και το ΟικοΣχολειο και θα ακολουθήσει γεύμα και ζωντανή μουσική προσφορά του παραγωγού μας. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στο κτήμα και να επισκεφτούμε τις καλλιέργειες και τα ζώα, μαζί με τα παιδιά μας.
Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται η ετήσια  γιορτή-συνάντηση των μελών των ομάδων ΚΟΣΑΠ, της Κοινωνικά Στηριζόμενης Αγροτικής Παραγωγής, το σύστημα με το εβδομαδιαίο καλάθι ή τσάντα βιολογικών λαχανικών που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια με την υποστήριξη των Αγροναυτών (για περισσότερα δειτε το μπλογκ μας).
 
 
Πώς να έρθετε στο κτήμα:
Το αγρόκτημα είναι στα Κούρκα, Αττικής. Από Εθνική έξοδος Αγ. Στέφανο (η τελευταία έξοδος πριν τα πρώτα διόδια) δεξιά και αμέσως αριστερά στο φανάρι και κινούμαστε δίπλα στην εθνική. Μετά από 1 χλμ περίπου ο δρόμος κάνει μια μεγάλη κατηφόρα και στο μέσον της υπάρχει δεξιά μια πλατιά διασταύρωση, ακολουθούμε ταμπέλες για φυτώρια Παπαδημητρίου. Ακριβώς μετά το φυτώριο υπάρχει δεξιά ένα στενάκι και λίγος χωματόδρομος που οδηγεί το κτήμα. Θα το βρείτε στα αριστερά σας, παρκάρετε πάνω στο χωματόδρομο.  http://www.ploigos.gr/?sessionid=95bc2ae6e5d68259f313b5880bcad2af)
 
Επίσης, γνωρίστε το Εναλλακτικό Σχολείο Οικολογικής Γεωργίας, μια πρωτοβουλία, με παρακίνηση του βιοκαλλιεργητή Θοδωρή Αρβανίτη, για την ίδρυση ενός φορέα που θα ενισχύσει και διαδώσει τις ιδέες και τις πρακτικές της οικολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας. Προσφέρει για τρίτη χρονιά μαθήματα θεωρίας και πράξης για την οργάνωση ενός ολοκληρωμένου οικονομικά βιώσιμου αγροκτήματος. http://oikosxoleio.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου