Συμμετέχοντες και ομάδες καταναλωτών

Αν επιθυμείτε να γνωρίζετε την προέλευση της τροφής σας, προτιμάτε βιολογικά προϊόντα αλλά δεν διαθέτετε την οικονομική άνεση να τα αγοράζετε τακτικά, διαμένετε στην Αθήνα και τα προάστια της, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μας, προκειμένου να εγγραφείτε σε μια ομάδα υποστήριξης και διανομής, του δικτύου ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ.

Ομάδες Καταναλωτών

Έχουν ξεκινήσει ομάδες ΚΟΣΑΠ-Λαχανικών σε ΧαλάνδριΠαγκράτι, Πετράλωνα και γίνονται προσπάθειες να ξεκινήσουν νέες ομάδες στο Χολαργό και Αργυρούπολη.

Τις ομάδες ΚΟΣΑΠ-Λαχανικών των Αγροναυτών ξεκίνησε και φροντίζει ο Θωμάς Άνεμος σε συνεργασία με τους εθελοντές τις κάθε ομάδος. Ο ίδιος είναι μέλος της ομάδαςΚΟΣΑΠ Χαλανδρίου. Αυτήν την στιγμή προμηθευόμαστε τα λαχανικά και κτίζομε την σχέση μας με βιοκαλλιεργητές από Κιούρκα και Μαραθώνα, Αττικής.

Πώς να ξεκινήσεις μια νέα ομάδα ΚΟΣΑΠ-Λαχανικών?

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει μια ομάδα ΚΟΣΑΠ-Λαχανικών στην γειτονιά του. Οι Αγροναύτες στηρίζουν τις νέες ομάδες για να ξεκινήσουν και σε άλλες γειτονιές. Ο Θωμάς Άνεμος κάνει εθελοντικά παρουσιάσεις και εξηγεί τη λειτουργία της Κοινοτικά Στηριζόμενης Αγροτικής Παραγωγής (ΚΟΣΑΠ). Επίσης μοιράζεται την εμπειρία του πώς να ξεκινήσετε μια νέα ομάδα. Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει το λιγότερο 20 συμμετοχές για να τρέξει.