Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων
για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία.

Είσαστε θερμά καλεσμένοι στην πρώτη κοινή συνάντηση μας με όλους εσάς που είσαστε στις ομάδες ΚΟΣΑΠ καλάθι λαχανικών των Αγροναυτών και άλλων συγγενικών ομάδων καταναλωτών που ενδιαφέρονται για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία (ΚΥΓ) . Καλεσμένοι είναι και οι παραγωγοί μας που στηρίζουν ή που θέλουν να αρχίσουν να στηρίζουν την ΚΥΓ.
Την Κυριακή 16 Ιούνιου 2013,
Στο Αγρόκτημα του Θοδωρή Αρβανίτη

· Προσέλευση 11-12 πμ και ξενάγηση στο κτήμα. Μπορείτε να έρθετε με τα παιδιά σας να δείτε από κοντά το κτήμα και τα ζώα του.
· Συζήτηση γνωριμίας και μοιράσματος των εμπειριών και των απόψεων μας τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και περισσότεροι στην συνέχεια.
· Συμπόσιο με εδέσματα και κρασί του κτήματος Αρβανίτη (αν θέλετε να φέρετε κάτι, προτιμήστε μπύρες ή γλυκά).

Από τους Αγροναύτες
Θωμάς Άνεμος, 6977-503593

Οδηγίες Πρόσβασης στο κτήμα εδώ:
http://www.ploigos.gr/?sessionid=95bc2ae6e5d68259f313b5880bcad2af
Το αγρόκτημα είναι στα Κούρκα, Αττικής. Από Εθνική έξοδος Αγ. Στέφανο (η τελευταία έξοδος πριν τα πρώτα διόδια) δεξιά και αμέσως αριστερά στο φανάρι και κινούμαστε δίπλα στην εθνική. Μετά από 1 χλμ περίπου ο δρόμος κάνει μια μεγάλη κατηφόρα και στο μέσον της υπάρχει δεξιά μια πλατιά διασταύρωση, ακολουθούμε ταμπέλες για φυτώρια Παπαδημητριου. Όταν φτάσουμε ακριβώς δίπλα του φωτωριου υπάρχει δεξιά ένα στενάκι…λίγος χωματόδρομος και οδηγεί το κτήμα. Πιστεύω θα έχει και κάποια ταμπέλα ο Θοδωρής.

Το Κτήμα σε φωτογραφίες : http://oikosxoleio.wordpress.com/το-κτημα/

Πληροφορίες Θοδωρής Αρβανίτης T: 6945-263929


Δειτε και την εκδήλωση στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου