Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στον Μαραθώνα - 7/10/12 στις 12 πμ

Οι ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ, στα πλαίσια του δεκαπενθημερου "παγκοσμιας δρασης για την Απελευθερωση των σπόρων", οργανώνουν ΕΠΙΣΚΕΨΗ στον Μαραθώνα,στα κτήματα του βιοκαλλιεργητή μας.
Θα δούμε από κοντά τις καλλιέργειες και θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους που τις φροντίζουν. Καλεστε ενδιαφερομενους των ομαδων μας να ερθουν. Να υπολογίζετε περίπου 1 1/2 ώρα για την επίσκεψη μας, θα κάνουμε έναν περίπατο στα κτήματα περίπου για μίση ώρα και μετά μπορούμε να συζητήσουμε όλοι μαζί τις εμπειρίες μας από την λειτουργία των ομάδων 
ΚΟΣΑΠ.

Οδηγίες Πώς να έρθετε : Φθάνουμε Νέα Μάκρη είτε παραλιακά από Ραφήνα είτε από Λεωφόρο Διόνυσου από το βουνό Πεντέλη και συνεχίζουμε Λεωφόρο Μαραθώνος προς τον Μαραθώνα. Στρίβουμε δεξιά στην Λεωφόρο Σουλίου για Σχοινιά (έχει φανάρι και ταμπέλα, στα δεξιά μας μετά το σούπερ μαρκετ Γαλαξίας). Στο δεύτερο φανάρι στρίβουμε λοξά δεξιά για Ριζάρη (υπάρχει ταμπέλα). Στα 800 μέτρα αριστερά μας υπάρχει ένα σπίτι με γκρι μεγάλη καγκελόπορτα ανοικτη και δυο ευκάλυπτους. Παρκάρουμε προσεκτικά γιατί ο δρόμος είναι γενικά στενός.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, Θωμάς 6977-503593.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου